Privacybeleid

Versie 1.0. Deze pagina is voor het laatst aangepast op 24-4-2015

Wij zijn ons ervan bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Bij het verwerken van persoonsgegevens zal de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) worden gevolgd. Deze wet helpt de privacy van burgers te beschermen.

OnTheMarket Recruitment respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacybeleid te accepteren.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om onze diensten uit te kunnen voeren.

Uw persoonsgegevens, die o.a. uw naam, telefoonnummer en e-mail adres omvatten worden door ons gebruikt en bewaard voor de volgende doelen:

  • voor de selectie en het matchen met vacatures, om u als kandidaat eventueel in contact te brengen met potentiële werkgevers
  • om u informatie toe te sturen over vacatures die mogelijk interessant voor u zouden kunnen zijn
  • om u eventueel informatie te doen toekomen over onze organisatie of andere zaken die mogelijk interessant voor u zou kunnen zijn

Zonder uw uitdrukkelijke toestemming verstrekt OnTheMarket Recruitment nooit persoonlijke informatie van u aan derden, waaronder opdrachtgevers.

Recht op inzage/ correctie/ verwijdering

U heeft te allen tijde het recht tot inzage in alle persoonsgegevens die wij van u bewaren. Indien u inzage wenst van uw persoonsgegevens die OnTheMarket Recruitment geregistreerd heeft kunt u ons een e-mail sturen. U heeft het recht ons te vragen uw gegevens te verwijderen. U kunt indien gewenst een aangemaakte account zelf te verwijderen, hier kunt u ook eventuele correcties aanbrengen.

Indien u gebruik maakt van de sollicitatieoptie met onze LinkedIn koppeling, vormt de hier vermelde informatie onderdeel van uw sollicitatie.

Website/ cookies

onthemarketrecruitment.nl maakt zoals iedere website gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat op uw harde schijf wordt opgeslagen door een server en alleen wordt herkend door de server die de cookie opslaat. Een cookie laat onze server zien dat u bent teruggekeerd naar een bepaalde pagina op onze site. Een cookie registreert geen persoonlijke gegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mail adres of andere zaken die naar u als persoon zijn te herleiden. Cookies worden gebruikt om het aantal bezoekers aan de website te meten en om onze dienstverlening te verbeteren.

Disclaimer

De informatie op onthemarketrecruitmet.nl komt tot stand onder verantwoordelijkheid van OnTheMarket Recruitment. OnTheMarket Recruitment besteedt uiterste zorg aan het zo correct en actueel houden van de inhoud van onthemarketrecruitment.nl. Wij kunnen echter niet garanderen dat de informatie op onze website foutloos is, volledig en/of actueel is. Daarom kunt u aan de informatie op deze website geen rechten ontlenen.

Wij kunnen geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid accepteren voor (de werking en/of inhoud van) websites van derden. Wij raden u aan het privacybeleid en/of verklaringen van de andere websites die u bezoekt te raadplegen.

Indien u informatie tegenkomt die in uw ogen niet goed, volledig of actueel is, kunt u contact opnemen met ons (info@otmrecruitment.nl). Wij stellen uw commentaar en/of eventuele aanvullingen op prijs. Door uw bijdragen kunnen wij onze website verbeteren.

Algemene voorwaarden

Op alle opdrachten, aanbiedingen en overeenkomsten inzake de werving en selectie van arbeidskrachten door OnTheMarket Recruitment voor een opdrachtgever zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze worden voor het sluiten van een overeenkomst aan de opdrachtgever elektronisch ter hand gesteld.